BOSCH EasyPrune (2023) aku zahradnické nůžky 3,6V

2 019 

BOSCH EasyPrune (2023) aku zahradnické nůžky 3,6V od BOSCH za báječnou cenu 2019 Kč

Katalogové číslo: 0_600_8B2_102 Kategorie: , , ,
Výrobce:Bosch

Popis produktu

Ukázka stříhání větví s EasyPrune

EasyPrune

  • 1x kabel Micro-USB

Akumulátorové nůžky Bosch EasyPrune jsou speciálním typem zahradních nůžek s technologií Power Assist Technologií, které umožňují jednoduché stříhání větví do průměru 25 mm. Aku nůžky Bosch fungují na principu pomocného pohonu napájeného integrovaným 3,6V akumulátorem, který přispěchá automaticky na pomoc v případě zaznamenání odporu a potřeby větší střižné síly. Zahradní nůžky s moderním Li-Ion akumulátorem tak zvládnou až 450 střihů na jedno nabití.

Pomocný akumulátorový pohon

Zahradní nůžky EasyPrune jsou vybaveny inovovanou technologií Power Assist, která napomáhá obsluze nůžek při střihu houževnatějších stonků a větví. V případě zaznamenaného odporu se automaticky aktivuje podpůrný pohon střihu.

Až 450 střihů na jedno nabití

Moderní integrovaný akumulátor s Li-Ion technologií zvládne na jedno nabití až 450 střihů, což bohatě stačí na většinu běžných zahradních prací. Samotné nabíjení je pak řešeno pomocí Micro-USB nabíječky, která je součástí balení.

Jednoduše vyměnitelné čepele

Mimoběžný řezný systém se dvěma nerezovými čepelemi špičkové kvality nabízejí hladké stříhání bez nutnosti zastavovat nebo během práce upravovat pozici nůžek. Poškozené nože lze navíc snadno vyměnit a to bez nutnosti vyměny celého nářadí.

Prodloužená záruka (36 měsíců)

Výrobce Bosch nabízí při zakoupení zahradní techniky možnost prodloužení záruky až na 36 měsíců (běžně 24 měsíců). Pro prodloužení stačí pouze do 4 týdnů od zakoupení aku nůžky zaregistrovat na oficiálních stránkách Bosch DIY.

BOSCH EasyPrune (2023) aku zahradnické nůžky 3,6V od BOSCH za báječnou cenu 2019 Kč