GARDENA 18352-20 zahradní postřikovač s integrovaným průtokoměrem AquaCount

942 

GARDENA 18352-20 zahradní postřikovač s integrovaným průtokoměrem AquaCount od GARDENA za báječnou cenu 942 Kč

Katalogové číslo: 18352-20 Kategorie: , , ,
Výrobce:Gardena

Popis produktu

Ukázka zalévání květin s postřikovačem AquaCoun

AquaCount

Zavlažovací sprcha Gardena AquaCount (18352-20) umožňuje pomocí jemného paprsku šetrné zavlažování květinových záhonů a průběžně sledovat spotřebu vody díky integrovanému průtokoměru. Displej průtokoměru lze otáčet tak, aby byl stejně pohodlný pro leváky i praváky a díky 4 funkcím vám poskytne zajímavé informace. Funkce 1 a 2 ukazují celkovou spotřebu vody, např. za den a za sezónu. Funkce 3 ukazuje přesnou spotřebu vody na proces zavlažování a funkce 4 vám dává přehled o průtoku vody v litrech nebo galonech za minutu.

Jedno tlačítko pro všechny funkce

Všechny 4 funkce průtokoměru se ovládají pouze jedním tlačítkem. Funkce 1 a 2 lze použít k individuálnímu zobrazení celkové spotřeby vody, např. za den nebo za sezónu. Funkce 3 poskytuje informace o přesné spotřebě vody na proces zavlažování a funkce 4 zobrazuje průtok v litrech nebo galonech za minutu. Na otočném displeji lze pohodlně odečítat hodnoty z jakékoliv pozice.

Šetrné zavlažování a jednoduchá manipulace

Zavlažovací postřikovač AquaCount umožňuje pomocí jemného paprsku šetrné zavlažování květinových záhonů na zahradě a rostlin v květináčích na balkoně. Ergonomická rukojeť velmi usnadňuje ovládání zavlažovacího postřikovače. Integrovaná je blokovací funkce, takže voda proudí bez toho, že byste museli spouštěč trvale mačkat. Množství vody lze navíc plynule regulovat jednou rukou.

GARDENA 18352-20 zahradní postřikovač s integrovaným průtokoměrem AquaCount od GARDENA za báječnou cenu 942 Kč