GARDENA 9001-29 8600 ponorné čerpadlo pro čistou vodu

1 890 

GARDENA 9001-29 8600 ponorné čerpadlo pro čistou vodu od GARDENA za báječnou cenu 1890 Kč

Katalogové číslo: 9001-29 Kategorie: , ,
Výrobce:Gardena

Popis produktu

Ponorné čerpadlo pro čistou vodu Gardena 8600 je výkonné čerpadlo ideální pro odvodňování, transport a čerpání čisté nebo mírně znečištěné vody s maximální velikostí nečistot 5 mm. Čerpadlo Gardena 8600 je skvělá volba především v případě, pokud hledáte flexibilní ponorné čerpadlo pro více účelů použití. Kompaktní čerpadlo německého výrobce Gardena je určeno pro venkovní i vnitřní použití v bazénech, zásobnících na dešťovou vodu, vsakovacích jímkách nebo zatopených sklepích.

Ponorné čerpadlo pro čistou vodu Gardena 8600

Čerpadlo Gardena 8600 je ideální také pro transport téměř čisté vody z bodu A do bodu B, například ze zásobníku na dešťovou vodu do jakéhokoliv místa ve vaší zahradě. Pokud máte brouzdaliště nebo bazén, můžete čerpadlo použít k rychlému a efektivnímu odčerpávání vody nebo k vypouštění bazénu. Motor čerpadla s výkonem 400 W vyčerpá vodu z hloubky až 5,5 m.

Všestranné využití

Ponorné čerpadlo pro čistou vodu Gardena představuje ideální model pro řadu venkovních i vnitřních použití – distribuce vody, odčerpání vody z bazénu nebo brouzdaliště a záplavy v domácnosti.

Snadné používání

Díky pružnému konektoru hadice lze čerpadlo snadno připojit k běžným velikostem hadice. Protože je konektor otočný, čerpadlo vždy stojí stabilně bez ohledu na to, zda je hadice připojena vodorovně nebo svisle.

Téměř dosucha

Díky patentované nepřetržité funkci může čerpadlo Gardena 8600 snadno vyčerpat vodu až do zbytkové hladiny 4 mm.

Nastavitelný plovákový spínač

Čerpadlo disponuje nastavitelným plovákovým spínačem – jakmile voda klesne pod určitou úroveň, čerpadlo se vypne, aby se zabránilo nežádoucímu chodu nasucho.

GARDENA 9001-29 8600 ponorné čerpadlo pro čistou vodu od GARDENA za báječnou cenu 1890 Kč