BOSCH KEO 18 (verze bez baterie) akumulátorová pila ocaska + držák na větve

2 154 

BOSCH KEO 18 (verze bez baterie) akumulátorová pila ocaska + držák na větve od BOSCH za báječnou cenu 2154 Kč

Katalogové číslo: 0_600_861_A01 Kategorie: , , ,
Výrobce:Bosch

Popis produktu

Ukázka řezání s pilou KEO 18V a držákem A-Grip

KEO 18V

  • 1x pilový plátek „Top for Wood“ (S644D)
  • 1x nasazovací držák větví (A-Grip)

Aku zahradní pila Bosch Keo v novém provedení s vyměnitelným 18V akumulátorem systému Power for ALL. Pila je tak nyní kompatibilní se všemi 18V akumulátory z nabídky kutilského a zahradního nářadí Bosch. Moderní Li-Ion baterie navíc zvyšuje celkovou výkonnost nářadí, které nyní na jedno nabití (s kapacitou 2,0 Ah) zvládne provést až 115 řezů do konstrukčního dřeva o rozměrech 50×50 mm. Nabízená verze pily (0600861A01) je dodávaná v holé variantě bez akumulátoru a nabíječky – lze dokoupit samostatně v rámci příslušenství.

Vylepšená akumulátorová pilka KEO 18V

Oblíbená aku zahradní pilka KEO byla nově zařazena do 18V systému výrobce Bosch s označením Power For ALL. Tento systém přináší výhody a flexibilitu, protože umožňuje použití jednoho akumulátoru pro více než 40 různých typů nářadí určených pro kutilské a zahradní činnosti. Díky začlenění do 18V systému Power For ALL získáváte jedinečnou možnost sdílet akumulátor mezi různými nástroji Bosch. To znamená, že pokud již vlastníte jiné nářadí z tohoto systému, můžete využít svůj stávající akumulátor i s novou aku zahradní pilou KEO.

Delší výdrž díky moderní řídící jednotce Syneon

Optimální koordinace klíčových komponentů (motor vs převodovka) v kombinaci s inteligentním elektronickým řídicím systémem nazvaným “Syneon Technology” poskytuje na jedno nabití delší pracovní výkon v porovnání se starší generací. Syneon Technology je schopna monitorovat a regulovat rychlost a výkon motoru a přizpůsobit se podmínkám práce. Například při řezání tenkých větví nebo méně náročných úloh může systém snížit spotřebu energie, což prodlužuje výdrž akumulátoru. Naopak, při řezání tlustších větví či náročnějších pracích úloh systém Syneon automaticky zvýší výkon, aby byla zachována optimální efektivita řezání.

Nasazovací držák A-Grip pro stabilní řezání větví

Stejně jako předchozí model je nové KEO vybavené odnímatelným držákem větví A-Grip, který umožňuje držet pilu i větev současně pouze jednou rukou. Účelný design A-Grip držáku usnadňuje práci při prořezávání větví. Nemusíte hledat další pomocnou ruku nebo používat složité způsoby fixace větví. Místo toho můžete pohodlně držet pilu a větev v jedné ruce, což vám poskytuje větší svobodu pohybu a přesnost při řezání. Odnímatelný držák větví A-Grip je dalším důležitým prvkem, který zvyšuje efektivitu a snadnost používání KEO aku zahradní pily.

Flexibilní a rychlá výměna plátků pomocí otočného kroužku

Díky SDS upínacímu systému nemusíte používat žádné nástroje nebo dodatečné úsilí k výměně plátku. Stačí jednoduše otočit kroužek a uvolnit současný plátek. Poté můžete snadno vložit nový pilový plátek a znovu zatáhnout kroužek, který jej pevně upne na svém místě. Tento jednoduchý proces umožňuje rychlou a bezproblémovou výměnu plátků, což šetří váš čas a usnadňuje práci. tato flexibilita umožňuje aku zahradní pilu Bosch KEO využít pro různé druhy řezání v závislosti na použitém pilovém plátku.

BOSCH KEO 18 (verze bez baterie) akumulátorová pila ocaska + držák na větve od BOSCH za báječnou cenu 2154 Kč