BOSCH Indego S+ 500 chytrá robotická sekačka do 500 m2 – Bluetooth

19 913 

BOSCH Indego S+ 500 chytrá robotická sekačka do 500 m2 – Bluetooth od BOSCH za báječnou cenu 19913 Kč

Katalogové číslo: 0_600_8B0_302 Kategorie: , , ,
Výrobce:Bosch

Popis produktu

Ukázka ovládání Indego S+ 500 pomocí mobilní aplikace

Indego S+ 500

  • 1x vymezovací obvodový kabel – 150 m
  • 1x sada upevňovacích kolíků (200 ks)
  • 1x šrouby na nabíjecí stanici
  • 1x klíč na vnitřní šestihrany
  • 1x úložná nabíjecí stanice
  • 1x síťové příslušenství
  • 1x kabelová spojka

Robotická sekačka Bosch Indego S+ 500 s technologií LogiCut a funkcí Connected pro dálkové ovládání a optimalizaci sečení přes mobilní aplikaci Smart Gardening je ideální pro střední zahrady do cca 500 m2. Díky připojení k aplikaci nabízí tento model řadu pokročilých funkcí, jenž napomáhají maximálně pohodlné a bezstarostné péči o domácí trávník. Funkce SmartMowing například využívá nejnovější předpovědi počasí, vyhýbá se nepříznivému počasí a seče pouze za optimálních podmínek. U tohoto modelu je možné využít i hlasové ovládání Amazon Alexa pro spuštění nebo vrácení do nabíjecí stanice.

Robotická sekačka s Bluetooth

Model robotické sekačky na trávu Indego s označením S+ 500 je určen primárně pro střední zahrady a travnaté plochy do cca 500 m2. V porovnání se základní verzi je tento model vybavený funkci Connected, která umožňuje jednoduše nastavit a optimalizovat sečení pomocí mobilní aplikace Smart Gardening – z tabletu nebo chytrého telefonu.

Inteligentní systém sečení LogiCut

Díky funkci „LogiCut“ je sečení vedeno systematicky v paralelních pruzích a nedochází k přejíždění již posečených oblastí. To šetří nejen výdrž baterie, ale sečení je také šetrnější k trávníku, protože opakované přejíždění stejné oblasti může vést k jeho trvalému poškození. Sečení se systémem LogiCut je až o 40 procent rychlejší v porovnání s náhodným sečením.

Cílené sečení a sečení blízko okrajů

Indego začne každé kompletní sečení s funkcí Border Cut, která zaručuje začistění až k okraji vymezené travní plochy. Funkce SpotMow pak dává možnost zaměřit sekačku na menší travní plochy až o rozloze 9 m2, což je ideální například pro sečení pod zahradním nábytkem bez nutnosti jeho odstranění.

Detekce překážek a mulčovací systém

Multisnímače umožňují sekačce Indego S+ 500 detekovat a vyhýbat se překážkám na trase. Detekovanou překážu sekačka objede a dále pokračuje v naplánované trase sečení. Pro usnadnění péče o trávník je zařízení vybavené také mulčovacím systémem, který v průběhu sečení rovnoměrně rozprostírá posekané kousky trávy pro vyživený a zdravý trávník.

Optimální plány sečení podle předpovědi

Robotické sekačky Bosch určují ideální cyklus sečení na základě skutečné velikosti trávníku. Nabízená varianta díky technologii Connected a funkci SmartMowing umožňuje navázat také na lokální meteorologickou službu a optimalizovat cykly sečení podle předpovědi teploty a hustoty očekávaných srážek. Díky tomu je trávník vždy optimálně udržován – bez práce a starostí.

BOSCH Indego S+ 500 chytrá robotická sekačka do 500 m2 – Bluetooth od BOSCH za báječnou cenu 19913 Kč