BOSCH ART 30 550W strunová sekačka na trávu

1 982 

BOSCH ART 30 550W strunová sekačka na trávu od BOSCH za báječnou cenu 1982 Kč

Katalogové číslo: 0_600_8A5_400 Kategorie: , ,
Výrobce:Bosch

Popis produktu

Ukázka sečení okrajů s vyžínačem ART 30

ART 30

  • 1x cívka se strunou (1,6 mm)

Elektrická strunová sekačka Bosch ART 30 je snadno ovladatelný model vyžínače s nastavitelnou teleskopickou násadou a poloautomatickým systémem posuvu struny. Vyžínač pohání 480W motor, který pracuje svižně a zajišťuje rychlé a úhledné výsledky při sečení trávy a plevelů, zastřihování trávníků nebo úpravu okrajů okolo záhonů, cestiček a zdí.

Rychlé sečení bez přerušování

Poloautomatická cívka odvíjí strunu při každém uvolnění spouště a není tak nutné ručně cívku nastavovat či klepat hlavou sekačky. Tento systém zajišťuje optimální délku žací struny pro vyžínání bez přerušování a bez starostí.

Otočná hlava pro sečení okrajů

Sekačka ART 30 je vybavená praktickou funkcí pro snadné začišťování okrajů, která umožňuje rychlý přechod od vyžínání k začišťování. Pro změnu stačí jednoduše stisknout tlačítko na sekačce a otočit hlavu nářadí na začišťování okrajů.

Nastavitelná teleskopická násada

Výšku násady vyžínače BOSCH lze jednoduše pomocí jediného tlačítka a druhé rukojeti podle výšky uživatele zajišťuje pohodlné ovládání v různých pozicích pro přirozený pohyb.

Prodloužení záruky (až 36 měsíců)

Výrobce Bosch nabízí při zakoupení zahradní techniky možnost prodloužení záruky až na 36 měsíců (běžně 24 měsíců). Pro prodloužení pouze stačí do 4 týdnů od zakoupení strunové sekačky zaregistrovat na oficiálních stránkách Bosch DIY.

BOSCH ART 30 550W strunová sekačka na trávu od BOSCH za báječnou cenu 1982 Kč