TENTino Ocelový rudl – ruční vozík na stan – nosnost 250 kg

2 299 

TENTino Ocelový rudl – ruční vozík na stan – nosnost 250 kg od TENTino za báječnou cenu 2299 Kč

Katalogové číslo: RUDL Kategorie: , ,
Výrobce:TENTino

Popis produktu

Ocelový rudl – ruční vozík na stan – nosnost 250 kg

Ocelový rudl je ideálním doplňkem pro každý párty stan. Slouží k přepravě různých věcí, jako jsou například stoly, židle nebo nápoje. Díky své nosnosti a robustní konstrukci dokáže bez problémů převézt až 250 kg zátěže.

Vlastnosti produktu

Jednou z hlavních vlastností ocelového rudlu je jeho konstrukce. Je vyroben z kvalitní oceli, což zajišťuje jeho pevnost a odolnost. Díky tomu je možné bez obav převážet těžké předměty, jako jsou například ledničky nebo velké krabice.

Další výhodou je jeho praktický design. Ocelový rudl umožňuje snadné přenášení i po schodech. To je velmi užitečné při převozu těžších předmětů do vyšších pater budov.

Rudl je také vybaven velkými koly, která zajišťují snadnou manipulaci s vozíkem i na nerovném terénu. Díky nim je možné vozík snadno ovládat a převážet zátěž bez velké námahy.

Odlišení od podobných produktů

Ocelový rudl se od podobných produktů liší svou nosností a odolností. Díky své konstrukci dokáže bez problémů převézt až 250 kg zátěže, což ho činí ideálním pro přepravu těžších předmětů. 

Využití produktu

Ocelový rudl je vhodný pro různé situace. Je ideálním doplňkem pro každý párty stan, kde lze využít jeho nosnosti k přepravě různých věcí. Je také vhodný pro použití v kancelářských budovách, kde lze s jeho pomocí snadno převážet těžší předměty mezi jednotlivými patry.

TENTino Ocelový rudl – ruční vozík na stan – nosnost 250 kg od TENTino za báječnou cenu 2299 Kč