STANLEY STHT80874-0 měřič tlaku pneumatik

272 

STANLEY STHT80874-0 měřič tlaku pneumatik od STANLEY za báječnou cenu 272 Kč

Katalogové číslo: STHT80874-0 Kategorie: , ,
Výrobce:Stanley

Popis produktu

Bezdrátový digitální tlakoměr STHT80874-0 z řady Stanley Automotive nabízí pohodlné řešení pro měření tlaku v pneumatikách automobilů a jízdních kol. Měřič tlaku v pneumatikách STANLEY je vhodný pro domácí i profesionální použití. Zařízení je vyrobené z vysoce kvalitního plastu s dlouhou životnost a zvládne zachytit maximální tlak až 200 PSI.

Přesné a dobře čitelné výsledky

Kompaktní tlakoměr Stanley je vybaven chemicky odolným senzorem s přesností +/-0,5 PSI. Tlakoměr má na boku těla podsvícený digitální displej, který poskytuje okamžité a přesné údaje a to dobře čitelné ve dne i v noci.

LED světlo pro dobrý přehled

Digitální měřič pneumatik je vybaven LED světlem, které obklopuje snímač. Toto světlo poskytuje jasnou viditelnost v tmavých prostorách a pomáhá uživateli při přesném ovládání přístroje. Tomu napomáhá také ergonomicky tvarovaná konstruce.

Jednoduché intuitivní ovládání

Tento bateriový měřič tlaku v pneumatikách je navržen tak, aby poskytoval přesné údaje o tlaku. Má jedno spouštěcí tlačítko pro okamžité měření a nabízí tak velmi pohodlné řešení pro měření tlaku v pneumatikách.

STANLEY STHT80874-0 měřič tlaku pneumatik od STANLEY za báječnou cenu 272 Kč