STANLEY 0-16-050 sada pro ostření dlát a želízek hoblíků

282 

STANLEY 0-16-050 sada pro ostření dlát a želízek hoblíků od STANLEY za báječnou cenu 282 Kč

Popis produktu

Ukázka broušení dláta s brouskem Stanley

Sada pro ostření

  • 1x dvoustranný brousek
  • 1x vodítko se svorkou
  • 1x brusný olej

Sada pro ostření dlát a želízek hoblíků Stanley 0-16-050 s praktickými funkcemi obsahuje chromované vodítko s lakovanou svorkou, která slouží k pevnému upevnění čepelí hoblíků a dlát, oboustranným brusným kamenem a lahvičkou s brusným olejem. Sada je navržena tak, aby umožňovala ostření všech čepelí hoblíků a dlát o šířce 3 až 60 mm. Bez ohledu na velikost a typ nástroje, tato sada poskytuje přesnou a ostrou hranu, která je nezbytná pro efektivní a kvalitní práci. Ostrá dláta a hoblíky jsou základem pro každou kvalitní řemeslnou práci.

Chromované vodítko pro uchycení čepelí

Sada 0-16-050 obsahuje chromované vodítko s lakovanou svorkou, které slouží k pevnému upevnění čepelí hoblíků a dlát. Díky této svorce je možné zajistit stabilní polohu nástroje při ostření, což přispívá k přesnosti a opakovatelnosti ostření. Sklápěcí ukazatel je dalším užitečným prvkem této sady. Pomocí tohoto ukazatele lze snadno a rychle určit zvolený úhel ostření, a to ve variantách 25°, 30° nebo 35°. Tato variabilita umožňuje přizpůsobit ostření potřebám a dosáhnout požadované ostrosti hran.

Oboustranný brousek pro přesné ostření hran

Oboustranný brousek je dalším významným prvkem této sady. Jedna strana brousku je určena pro samotné broušení čepele, zatímco druhá strana slouží k obtáhnutí a sražení jehly. Tento dvoustranný brousek umožňuje kompletní úpravu a dokonalé ostření nástrojů, což přispívá k jejich maximálnímu výkonu. Brusná sada Stanley je navržena tak, aby bylo možné ostřit všechny čepele hoblíků a dlát o šířce 3 až 60 mm. Bez ohledu na velikost a typ nástroje, tato sada poskytuje přesnou a ostrou hranu, která je nezbytná pro kvalitní a efektivní práci.

Kvalitní brusný olej pro snížení tření při broušení

Součástí sady pro broušení dlát a hoblíků je také kvalitní brusný olej, který je nepostradatelným pomocníkem při broušení hoblíků a dlát. Tento olej zajišťuje plynulý a efektivní proces broušení, zlepšuje odvádění tepla a chrání brousek před opotřebením. Jeho speciální složení významně snižuje tření, což umožňuje dosáhnout lepšího ostření a prodlužuje životnost čepelí nástrojů. S brusným olejem z této sady budete mít veškeré potřebné prostředky pro dokonalé ostření a údržbu svých dlát a želízek hoblíků.

STANLEY 0-16-050 sada pro ostření dlát a želízek hoblíků od STANLEY za báječnou cenu 282 Kč