BOSCH GWT 20 Systém mobility BoscH brašna na nářadí

1 871 

BOSCH GWT 20 Systém mobility BoscH brašna na nářadí od BOSCH za báječnou cenu 1871 Kč

Katalogové číslo: 1_600_A02_5L6 Kategorie: , ,
Výrobce:Bosch

Popis produktu

Ukázka přenášení nářadí s brašnou GWT 20

GWT 20

Profesionální otevřená brašna na nářadí Bosch GWT 20 nabízí snadné uložení a pohodlnou přepravu veškerého potřebného nářadí a navíc je plně kompatibilní se systémy Bosch Mobility. Všestranné přihrádky a vnitřní kapsy umožňují rychlý přístup a individuální uspořádání nářadí s dodatečnými poutky pro upevnění držáků a brašen ProClick. Díky nárazuvzdorné vstřikované základně je brašna GWT 20 také mimořádně robustní a odolná.

Brašna umožňuje připojení ke kufrům L-Boxx

Přepravka na nářadí GWS 20 umožňuje snadnou a pohodlnou přepravu veškerého důležitého nářadí na stavbu. Je vyrobena z odolného polyesteru 1000D a je vybavena ergonomickou rukojetí a polstrovaným popruhem pro větší odolnost a maximální pohodlí. Brašna je také kompatibilní se systémem L-BOXX a Bosch Professional ProClick, který umožňuje snadné připevnění pouzder ProClick k opasku a systémových kufrů L-Boxx.

Nárazuvzdorná základna odolná proti opotřebení

Otevřená brašna GWS 20 je ve spodní části vybavená nárazuvzdornou vstřikovanou základnou, která poskytuje ještě větší odolnost a pevnost. Díky této nárazuvzdorné vstřikované základně je brašna GWT 20 mimořádně robustní a odolná. Můžete ji bez obav používat i v náročných podmínkách, kde je vyšší riziko pádu nebo nárazu nářadí. Brašna je navržena tak, aby snášela každodenní opotřebení.

Polstrovaný popruh s maximální nosností 23 kg

Brašna Bosch GWT 20 Professional má také vysokou nosnost až 23 kg, což znamená, že můžete bez obav přenášet těžší nástroje a vybavení. Bez ohledu na to, zda se jedná o elektrické nářadí, ruční nástroje nebo příslušenství, tato brašna vám umožní bezpečně je přenášet a mít je vždy po ruce.

BOSCH GWT 20 Systém mobility BoscH brašna na nářadí od BOSCH za báječnou cenu 1871 Kč