BOSCH EasyPump 3,6V aku tlaková pumpa / hustilka

1 378 

BOSCH EasyPump 3,6V aku tlaková pumpa / hustilka od BOSCH za báječnou cenu 1378 Kč

Katalogové číslo: 0_603_947_000 Kategorie: , ,
Výrobce:Bosch

Popis produktu

Ukázka huštění jízdního kola s EASYPUMP

EasyPump

  • 1x textilní brašna
  • 1x galuskový ventil
  • 1x objemový adaptér
  • 1x nabíjecí kabel USB-C
  • 1x jehla na nafukování míčů

Akumulátorová pumpička EasyPump Bosch je šikovným nástrojem pro pohodlné a rychlé huštění pneumatik jízdních kol, motocyklů, osobních automobilů a nebo malých nafukovacích hraček, sportovních a plážových předmětů. Hlavní výhodou akumulátorové hustilky EasyPump je její malá kompaktní konstrukce, která je přímo ideální pro použití na cestách a v místech bez přívodu elektrické sítě. Další velkou předností tohoto modelu je přehledný LCD displej s možností jednoduché předvolby a kontroly tlaku až do 10,3 bar. Napájení přístroje je řešeno pomocí univerzálního nabíjecího USB kabelu (součástí balení).

Snadno přenosná aku pumpička

Pokud hledáte účinné a přenosné zařízení pro flexibilní hustění pneumatik kol, osobních automobilů nebo pro nafukování menších sportovních potřeb (míče, hračky) bez nutnosti náročného skladování – EasyPump je pro vás ideální volbou! S touto pumpičkou nemusíte se závazkem složitého skladování nebo hledáním zásuvek v blízkosti. Je vybavena výkonným akumulátorem, který ji činí plně přenosnou a nezávislou na elektrickém připojení. To vám umožňuje snadno ji vzít s sebou na cesty, do přírody nebo na dovolenou.

Integrovaný 3,6V Li-Ion akumulátor

Aku tlaková pumpa EasyPump Bosch je vybavena integrovaným 3,6V Li-Ion akumulátorem s kapacitou 3 Ah. Tento akumulátor poskytuje dostatečnou energii pro provoz pumpičky při hustění pneumatik nebo nafukování různých sportovních potřeb. Díky integrovanému akumulátoru nemusíte mít starost s připojením pumpičky k elektrické síti. Stačí jednoduše nabít akumulátor pomocí přiložené nabíječky a máte připravenou nezávislou zásobu energie, kterou lze využít kdekoli a kdykoli.

Přehledný displej s nastavením tlaku

EasyPump je navržena s důrazem na jednoduchost použití. Má intuitivní ovládání a jasně čitelný digitální displej, který vám umožní snadno nastavit požadovaný tlak pneumatiky. Stačí ji připojit k ventilu pneumatiky, vybrat požadovaný tlak a stisknout spoušť. Hustilka se automaticky spustí a začne hustit pneumatiku až do dosažení zvoleného tlaku. Po dosažení cílové hodnoty pak vypínač automatický zastaví huštění.

Kvalitní hadice s kovovou přípojkou

Akumulátorová pumpička výrobce Bosch je vybavena kvalitní hadicí s textilním pláštěm a kovovou přípojkou se závitem. Hadice Premium s textilním pláštěm je flexibilní a odolná vůči opotřebení. To znamená, že si můžete být jisti, že hadice vydrží i při náročnějším používání a neztratí svou pružnost. Díky tomu je také snadno ovladatelná a přizpůsobí se různým situacím. Navíc je hadice připevnitelná a umožňuje otáčení o 360°.

BOSCH EasyPump 3,6V aku tlaková pumpa / hustilka od BOSCH za báječnou cenu 1378 Kč