STANLEY SFMCW220B FatMax V20 (verze bez aku) 18V aku excentrická bruska 125mm

1 547 

STANLEY SFMCW220B FatMax V20 (verze bez aku) 18V aku excentrická bruska 125mm od STANLEY za báječnou cenu 1547 Kč

Popis produktu

Aku rotační bruska SFMCW220

SFMCW220B

  • 1x prachový vak
  • 1x brusný papír

Akumulátorová excentrická bruska Stanley FatMax V20 SFMCW220 je ideální pro broušení všech materiálů v postupných krocích se stále jemnější zrnitostí a to bez závislosti na připojení k elektrické síti. Excentrická bruska SFMCW220 je poháněná nejnovějším typem 18V Li-ion akumulátorů s označením V20 a nabízí vysoký výkon až 12.000 kmitů za hodinu. S oscilačním obvodem 1,3 mm tak umožňuje vysoký a rychlý úběr materiálu a to bez otravného zakopávání o napájecí kabel. Nabízená varianta s označením SFMCW220B je dodávaná v holé verzi bez akumulátoru a nabíječky – lze dokoupit samostatně anebo využít z jiného nářadí systému FatMax V20.

Aku excentrická bruska FatMax V20

Akumulátorová bruska SFMCW220 patří do řady nářadí Stanley s označením FatMax V20. Výrobky této řady představují vyšší třídu elektrického nářadí Stanley a jsou vhodné pro profesionální i soukromé neprofesionální uživatele. Akumulátorový systém FatMax V20 od Stanley nabízí komplexní sortiment nářadí.

Nezávislost na elektrické síti

Díky bezdrátovému akumulátorovému pohonu je možné brusku snadno používat v různých pozicích bez omezení a nutnosti neustálého sledování polohy napájecího kabelu. Flexibilita je jedním z hlavních benefitů této brusky. Uživatel nemusí být omezen délkou kabelu nebo dostupností zásuvky. To umožňuje snadnější pohyb a lepší manipulaci s bruskou. Další výhodou je také eliminace rizika zamotání kabelu nebo jeho poškození.

Výkon pro rychlý úběr materiálu

Excentrickou brusku SFMCW220 pohání standardní uhlíkový motor, který poskytuje vysoký výkon pro rychlý úběr materiálu. S maximálním výkonem 12 000 kmitů za hodinu a excentricitou 1,3 mm je tato bruska schopna efektivně odstraňovat materiál a rychle dokončit práci. Vysoký počet kmitů za hodinu znamená, že bruska dokáže provádět velké množství otáček za krátkou dobu s minimálním výskytem otisků nebo nežádoucích rybin.

Verze SFMCW220B bez příslušenství

Nabízená verze aku excentrické brusky Stanley s označením SFMCW220B je dodávána v holé variantě, což znamená, že nezahrnuje napájecí příslušenství jako aku baterii a nabíječku. Tato volba je vhodná pro uživatele, kteří již vlastní jiné aku nářadí z řady Stanley FatMax V20, protože mohou využít stávající aku baterie a nabíječky. To poskytuje flexibilitu a ekonomický přínos, protože nemusíte kupovat novou aku baterii a nabíječku

Jednoduché upínání a odsávání prachu

Akumulátorová bruska Stanley FatMax V20 je navržena tak, aby byla kompatibilní s brusnými kotouči o průměru 125 mm a s upínáním na suchý zip. Pro odsávání je pak možné využití adaptér pro připojení odsávacího vaku nebo odsávací hadice do vysavače. Připojení odsávacího vaku nebo hadice do vysavače k aku brusce FatMax přináší výhody v podobě efektivního odsávání prachu a špíny, které by jinak zůstaly ve vzduchu nebo se usazovaly na pracovním povrchu. Tím se zlepšuje viditelnost a kontrola povrchu broušení.

STANLEY SFMCW220B FatMax V20 (verze bez aku) 18V aku excentrická bruska 125mm od STANLEY za báječnou cenu 1547 Kč