TENTino Magnetické led světlo nejen do stanu

599 

TENTino Magnetické led světlo nejen do stanu od TENTino za báječnou cenu 690 Kč

Katalogové číslo: LEDSVETLO2 Kategorie: , ,
Výrobce:TENTino

Popis produktu

– nízká spotřeba energie, životnost 30.000 hodin
– praktické řešení připevnění na magnet, netřeba vázacích pásek
– vydrží svítit až 30 hodin, obsahuje vysokokapacitní akumulátor energie 5600 mAh
– po úplném nabití vydrží zařízení dlouho nabité, i když se nepoužívá
– lehké a skladné – délka 42 x výška 3,2 x šířka 3,2 cm
– extrémně výkonné svítidlo – světelný tok 750 lm (MAX)
– teplota barvy světla – tři možnosti 3000/4000/6000 K
– intenzita světla 4 úrovně: 0-25%, 25-50%, 50-75%, 75-100% světelného
– výkonu, výkon ve watech: 7,5 W max.
– využití interiér/exteriér
– doba nabíjení 5 hodin
 

Znáte za lepší cenu výkonnější menší svítidlo s vlastním zdrojem energie, které může zároveň posloužit jako power banka k dobití telefonu ? Prosíme, ukažte nám ho. My žádné lepší neznáme. Řekneme Vám níže PROČ.

Led lampa jako power banka

A překvapení na konec.  Jste na akci  se svým stánkem a doprodáváte poslední kusy zboží. Potřebujete zavolat dodavateli, aby Vám dovezl další zásoby. Zjistíte, že máte vybitý telefon. Nemáte  s sebou power banku pro nabití telefonu? Ale máte!  Jako power banka poslouží naše led světlo. Pokud budete ve stejném okamžiku lampou svítit a dobíjet si telefon nebo tablet, přepne  se Vám lampa automaticky kvůli ochraně napájení jednotky na nejnižší světelný výkon.

Úsporné osvětlení pro party stan

Přemýšlíte, jak osvětlit Váš altán? Neustále řešíte, kde se připojit k elektrické síti?  Máme pro Vás optimální řešení. Žádnou přípojku k síti již nebudete potřebovat. Vaše závislost na zdroji elektřiny skončí nákupem našeho led osvětlení. Led světlo  od nás má velmi rychlou návratnost  díky nízké pořizovací ceně. Přispěje i k Vaší prodejní pohodě, protože můžete fungovat, i když má celý festival výpadek energie. Svítí jen Váš party stan a byznys jede. Led světlo od nás dokáže plnohodnotně nahradit klasické osvětlení. K dalším přednostem tohoto svítidla patří jeho bezkonkurenčně dlouhá životnost až 30.000 hodin provozu a mnohem nižší spotřeba. Přispějete k ochraně životního prostředí.

Led lampa s akumulátorem

Nabízená led lampa má v sobě zabudován vysokokapacitní akumulátor energie a vydrží Vám svítit až 30 hodin bez nutnosti nabíjení. Osvětlení nové generace tak s sebou přináší ekologické a ekonomické osvícení prostoru altánu a hlavně Vaši nezávislost na zdrojích energie.  Volbu barvy světla naše lampa nenabízí. Benefit Vám ovšem náleží. Můžete měnit intenzitu světelného toku  podle aktuální nálady nebo potřeby. K volbě máte 4 režimy intenzity světla.  250 gramů váhy,  42 cm délky  s 32*32 mm světelné plochy v sobě skrývá neskutečných 750 lumenů maximálního světelného toku.  Teplota barvy světla  je  max. 6000K, což je dimenze pro rozhraní denní bílá/studená bílá.

Náhradní zdroj osvětlení když, nejde proud

Led lampičku můžete použít kdekoliv, nikoliv jen v párty stanu.  Máte doma v šuplíku hezky „po staru“ uschovány svíčky a sirky pro situace, kdy potřebujete svítit, a nejde proud? Naše led lampa Vám neposkytne jen základní světlo pro orientaci ve tmě, nýbrž Vám osvětlí plnohodnotně celý prostor. Velmi často bývá využívána v autoservisech při servisních úkonech pro osvětlení úzkých prostor motorů. Spektrum využitelnosti je opravdu široké.

Led lampa s akumulátorem v praxi – naše poznatky

Světlo připevníte kdekoliv uvnitř nůžkových stanů pomocí suchých zipů nebo na centrální ocelový pól dokonce bez sucháčů. Světlo je totiž magnetické a bude spolehlivě držet samo  na všech železných materiálech. Jen nepřilne k hliníku. Pokud potřebujete intenzivnější světelný tok, umístěte světlo tak, aby neoslňovalo Vás ani zákazníky.  Řešením je také nechat ho jednoduše svítit do střechy.  Pamatujte prosím na to, že světlejší střechy světlo odrážejí a tmavší odstíny střech ho naopak pohlcují. Tyto zkušenosti sdílí i naše půjčovna párty stanů. Ve velké většině případů necháváme světlo svítit nahoru do střechy. Používáme bílé střechy z výrobkové řady BIG HEXAGON PVC EXTREME, které světlo dostatečně odrážejí zpět dolů. Někteří naši zákazníci používají ve stánku světla dvě. Jedno svítí dolů, druhé nahoru do střechy. Osvětlená střecha je z dálky nepřehlédnutelná a působí jako magnet na Vaše zákazníky. Střecha fakticky svítí. Máte od nás vyrobenu přední půlenou stěnu (polobok)  s vlastním potiskem a přejete si jej hezky prosvítit? S led světlem a prosvícenou přední plachtou s Vaší reklamou přilákáte více zákazníků. Projíždíte východními Čechami v pozdních hodinách? Zastavte se a my Vám ukážeme, jak velký světelný výkon tato malá lampička za výbornou cenu ve tmě má. Led lampa s vlastním akumulátorem bývá často využívána i jako intenzivní zdroj světla, pokud si přejete prosvítit jakékoliv skládací stoly s elastickými ubrusy a pozvednout tak celkový design Vašeho eventu. 

Mít doma po ruce takového pomocníka pro všemožné situace se přece vyplatí!

Před použitím zařízení si prosím pozorně přečtete uživatelský manuál umístěný zde v souvisejících souborech a zařízení používejte dle návodu a pokynů uvedených v manuálu.

TENTino Magnetické led světlo nejen do stanu od TENTino za báječnou cenu 690 Kč