DeWALT DW03050 laserový měřič vzdáleností 50m

2 726 

DeWALT DW03050 laserový měřič vzdáleností 50m od DeWALT za báječnou cenu 2726 Kč

Popis produktu

Ukázka displeje dálkoměru DW03050

DW03050

  • 3x AAA baterie LR03, 1,5 V
  • 1x pouzdro na řemen

Laserový dálkoměr DeWALT DW03050 je profesionální měřící zařízení s množstvím pokročilých funkcemi, dosahem 50 metrů a vynikající přesností ± 1,5 mm. Laserový měřič je vhodný nejen pro řemeslníky (truhláři, podlaháři), ale například i pro stavební dozor, stavbyvedoucí nebo projektanty. Pro lepší manipulaci má DW03050 zvětšená tlačítka, která zamezují vzniku nepřesností při měření a dobře viditelný podsvícený displej. Výhodou je také zabudovaná Bluetooth technologie pro propojení s aplikací.

Méně tlačítek, větší efektivita

Díky ovládání pomocí 1 až 2 tlačítek a velkému displeji je používání tohoto laserového měřiče vzdálenosti snadnější než kdykoli předtím. Lze jej používat ihned po vybalení z krabice a provádět rychlá a přesná měření pouhým kliknutím na tlačítko.

Standardní měřící funkce

Měřící zařízení umožňuje běžné funkce jako odečet délkových hodnot, výpočet čtverečních metrů a výpočet krychlových metrů. Funkce Pythagoras dává možnost měřit vzdálenosti i v případě, kdy body A nebo B nejsou přístupné pro lineární měření.

Funkce nepřetržitého měření

Uživatel si může zvolit, zda bude přístroj provádět nepřetržité měření, což umožňuje provádění projektových aplikací. Multifunkční koncová část navíc poskytuje univerzálnost a přesnost měření v rozích nebo na svislém povrchu.

Vysoká odolnost s třídou IP54

Kryt měřícího přístroje byl testován na pád z výšky 2 m a díky certifikované ochraně IP54 je odolný proti vodě a běžným dílenským nečistotám. Zařízení je tak vhodné i pro náročné stavební prostředí.

Bluetooth propojení s aplikací

Vylepšená varianta laserového dálkoměru DW03050 je kompatibilní s aplikací DEWALT Tool Connect, která umožňuje zaznamenat měření, označovat fotografie a vytvářet a exportovat projekty.

DeWALT DW03050 laserový měřič vzdáleností 50m od DeWALT za báječnou cenu 2726 Kč