TENTino Transportní ochranný vak na konstrukci 2×4 m NA KOLEČKÁCH

3 016 

TENTino Transportní ochranný vak na konstrukci 2×4 m NA KOLEČKÁCH od TENTino za báječnou cenu 3016 Kč

Katalogové číslo: VAK2X4_KOLA Kategorie: , ,
Výrobce:TENTino

Popis produktu

Chraňte své konstrukce !!! 

     Pro eliminaci škod na stanu způsobených při transportu, skladování a manipulacích slouží naše transportní ochranné vaky. Ochrání stan před oděry a ušpiněním. V případě, že vložíte do vaků stan mokrý, nezapomeňte jej okamžitě po příjezdu na sídlo z vaků vyndat a řádně vysušit jak stan, tak vaky. Dlouhodobější skladování musí mít podobu “suchý stan + suchý vak”.

      Naše profesionální vaky s hliníkovou základnou a velkými kolečky o průměru 15 cm projedou po všech terénech s Vaší minimální námahou. Garantujeme perfektní funkčnost a spolehlivost, protože tato kolečka nejsou na vaku připevněna jen tak “na oko” tak jako u  konkurence.

     Vyhněte se vakům s pidi kolečky na chabých osičkách. Takové “pokusy o vak na kolečkách” za minimální cenu – nic nevydrží. Transportní ochranný vak s kolečky je dimenzován pouze pro konstrukci. Nelze ho použít, pokud střechu z konstrukce nesundáte. Naopak do obyčejného praktického vaku bez koleček dáte konstrukci i se střechou. Je-li Vašim přáním prodloužit životnost střechy na trojnásobnou dobu, střechu vždy z konstrukce sundejte a složte ji do vaku určeného pro opláštění. Transportní ochranný vak na opláštění není třeba kupovat. Poskytujeme jej ke každému party stanu ZDARMA.

     Vaky s kolečky jsou vyvinuty pouze na vyšší odolnostní výrobkové řady. Nejsou k dispozici pro stany řady TENTino® SMALL HEXAGON.

Ochranný vak na konstrukci stanu 2×4 na KOLEČKÁCH lze použít pro stany:

2×4 m TENTino® BIG HEXAGON EXTREME

2×4 m TENTino® BIG HEXAGON

2×4 m TENTino® OCTAGON

tentino vak na konstrukci na kolečkách, rozměr kolečka 15cm

TENTino Transportní ochranný vak na konstrukci 2×4 m NA KOLEČKÁCH od TENTino za báječnou cenu 3016 Kč