BOSCH zahradní rukavice velikost L (L8)

387 

BOSCH zahradní rukavice velikost L (L8) od BOSCH za báječnou cenu 387 Kč

Katalogové číslo: F_016_800_292 Kategorie: , , ,
Výrobce:Bosch

Popis produktu

Zahradnické rukavice Bosch jsou ideálním doplňkem pro běžné zahradnické práce. Tyto rukavice poskytují nejen pohodlí, ale také bezpečnost při manipulaci se zahradními nástroji a materiály. Díky dobře padnoucímu střihu a pohodlnému materiálu rukavice poskytují maximální pohodlí a flexibilitu. S jejich použitím získáte lepší kontrolu nad nástroji a materiály, což vám umožní pracovat efektivněji a bezpečněji.

Kvalitní rukavice pro práci na zahradě

Zahradní rukavice Bosch jsou navrženy s důrazem na ochranu rukou před možnými nebezpečími a zraněními. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které odolávají propíchnutí, poškrábání a opotřebení. Tím se minimalizuje riziko poranění při manipulaci s ostrými nebo hrubými předměty, jako jsou větve, trny nebo kameny.

Rukavice Bosch pro pohodlí a bezpečnost

Zvolte Bosch zahradnické rukavice a zažijte bezpečnost a pohodlí při každé zahradnické práci. Ochráníte své ruce a zároveň si udržíte svobodu pohybu a kontrolu nad nástroji. S Bosch rukavicemi si užijte práci ve vaší zahradě s klidem a spokojeností. Rukavice jsou dostupné ve velikostech L8 až XL9.

BOSCH zahradní rukavice velikost L (L8) od BOSCH za báječnou cenu 387 Kč