BOSCH GTR 550 bruska na sádrokarton (profi)

7 021 

BOSCH GTR 550 bruska na sádrokarton (profi) od BOSCH za báječnou cenu 7021 Kč

Popis produktu

Ukázka broušení s GTR 550 Professional

GTR 550 Professional

  • 1x brusný list M480 Best for Wood and Paint (G180)
  • 1x sada měkkých talířů (opěrný a prostřední)
  • 1x plastový kufr pro uložení nářadí
  • 3x kabelová spona

Bruska na SDK GTR 550 Professional je stvořena na efektivní broušení sádrokartonu a představuje spolehlivého partnera pro řemeslníky, kteří mají na starosti náročné stavební dokončovací práce. Bruska na sádrokarton Bosch je vybavena patentovanou hlavou „UltraFlexible Head“, která umožňuje bezpracný pohyb po stropech a stěnách s výrazně nižším rizikem poškození povrchů. Díky funkci přisátí ke stropu výraznou část hmotnosti nářadí nese strop, a proto je broušení stropu mnohem pohodlnější. Nářadí je dodávané se základním příslušenstvím a příručním kufrem pro uložení nářadí.

Specialista pro finální úpravu interiérů

Elektrická bruska je vhodná pro malíře, konstruktéry sádrokartonových stěn a řemeslníky, kteří provádějí rozsáhlé brousicí práce na stěnách a stropech či připravují povrchy na tmelení a omítání.

Přisátí ke stropu a nastavitelná tyč

Bruska je vybavená funkcí přisátí ke stropu zaručuje vysokou míru pohodlí a pocit nižší hmotnosti nářadí. Inovativní design segmentové tyče s rychloupínacím zámkem navíc poskytuje dobrou flexibilitu délky a rychlé přizpůsobení.

Patentovaná flexibilní hlava brusky

Patentovaná hlava „UltraFlexible Head“ umožňuje bezpracný pohyb po stropech a stěnách s výrazně nižším rizikem poškození povrchů. Výkonný motor navíc dokáže udržet konstantní rychlost broušení a umožňuje tak rychle dokončení povrchové úpravy.

Zvýšená životnost a chytré odsávání

Výkonný a odolný motor zaručuje vysokou rychlost broušení i v náročných podmínkách a prodlouženou životnost motoru. Tomu napomáhá také optimalizované proudění vzduchu pro broušení bez prachu (při připojení k vysavači GAS 35 L AFC).

BOSCH GTR 550 bruska na sádrokarton (profi) od BOSCH za báječnou cenu 7021 Kč