FESTOOL 577367 SOC-FT1 fotbalový míč Derbystar – 5

532 

FESTOOL 577367 SOC-FT1 fotbalový míč Derbystar – 5 od FESTOOL za báječnou cenu 532 Kč

Katalogové číslo: 577_367 Kategorie: ,
Výrobce:Festool

Popis produktu

Fotbalový míč Derbystar SOC-FT1 (577367) představuje kvalitní doplněk pro rekreační sportování. Míč s logem výrobce Festool je vyroben z vysoce kvalitního měkkého high-tech PVC s unikátně strukturovaným povrchem, který zajišťuje vynikající vlastnosti při hře. S obvodem přibližně 68 cm odpovídá fotbalový míč Derbystar standardní velikosti 5, což je nejčastěji používaná velikost ve většině fotbalových soutěží a tréninků.

Užijte si rekreační fotbal s míčem Festool

Strojové šití a matný povrch s texturou dodávají míči odolnost a zároveň zlepšují jeho aerodynamiku. Kopací míč je vybaven sedmilamelovou latexovou duší, která zajišťuje přesný odraz a optimální kontrolu během hry. Díky tomu se tento míč vyznačuje neuvěřitelně měkkým kontaktem a mírně zmenšenou hmotností, což zlepšuje manévrovatelnost a preciznost při přihrávkách a střelbě.

Fotbalový míč splňuje přísné normy REACH

Materiál míče SOC-FT1 splňuje také přísné normy REACH, což znamená, že je bezpečný a neobsahuje žádné ftaláty, které by mohly být škodlivé pro zdraví. S tímto míčem můžete hrát s plnou důvěrou a věnovat se svému oblíbenému sportu bez obav a bez negativního vlivu na lidské zdraví.


Produkt, který splňuje normy REACH, znamená, že je v souladu s přísnými požadavky na bezpečnost chemických látek. To zahrnuje například omezení nebezpečných látek, registraci a hodnocení chemikálií, povolení pro používání nebezpečných látek a povinnost informovat spotřebitele o přítomnosti škodlivých látek v produktech.

FESTOOL 577367 SOC-FT1 fotbalový míč Derbystar – 5 od FESTOOL za báječnou cenu 532 Kč