GARDENA 1764-20 4700/2 inox sudové čerpadlo s tělem z nerezové oceli – 4700 l/hod

2 769 

GARDENA 1764-20 4700/2 inox sudové čerpadlo s tělem z nerezové oceli – 4700 l/hod od GARDENA za báječnou cenu 2769 Kč

Katalogové číslo: 1764-20 Kategorie: , ,
Výrobce:Gardena

Popis produktu

Pokud hledáte pohodlný, výkonný a robustní přístroj, je toto čerpadlo pro vás to správné. Čerpadlo do sudu Gardena 4700/2 inox je praktické, efektivní a snadno se používá. S úzkým tělem o průměru pouhých 149 mm, vyrobeným z vysoce kvalitní nerezové oceli, má čerpadlo na dešťovou vodu Gardena 4700/2 inox výbornou přepravní kapacitu 4700 l/h a lze jej použít jak se zahradní sprchou, tak s větším zavlažovačem jako je například zavlažovač Gardena AquaZoom.

Čerpadlo do sudu Gardena 4700/2 inox

Model čerpadla 4700/2 inox také obsahuje filtr, který zabraňuje vnikání nečistot a jiných částic do čerpadla, aby se zabránilo poškození z důvodu ucpaných trysek.

Vynikající tlakový výkon

Sudové čerpadlo GARDENA (1764-20) je vysoce výkonné díky svému dvoustupňovému hydraulickému systému, což ho činí ideálním pro aplikace s vysokými tlakovými požadavky. Tento systém zajišťuje vynikající tlakový výkon, který je nezbytný při manipulaci s většími objemy tekutin nebo při potřebě dodávat vodu pod vyšším tlakem.

Hliníková teleskopická trubka

S hliníkovou teleskopickou trubkou, která je součástí čerpadla, je možné nastavit vhodnou délku podle velikosti vašeho sudu na dešťovou vodu. Tato trubka je flexibilní a umožňuje rozsah nastavení délky od 760 do 960 mm, aby se dokonale přizpůsobila vašim potřebám. Nastavení správné délky trubky je klíčové pro efektivní sběr dešťové vody z nádrže. Díky nastavitelné trubce je zajištěno, že voda je vedena přes okraj sudu bez ztráty.

Těleso čerpadla z nerezové oceli

Kvalita výrobku závisí na kvalitních komponentech. Model čerpadla 4700/2 s kapacitou průtoku 4700 l/h je vyroben s využitím prvotřídních komponentů a materiálů, aby zaručil vysokou kvalitu a spolehlivost. Toto čerpadlo je vybaveno pláštěm z vysoce kvalitní, pevné nerezové oceli, která je odolná vůči korozivním vlivům a zajišťuje dlouhou životnost výrobku.

Nastavitelný plovákový spínač

Sudové čerpadlo Gardena je vybavené nastavitelným plovákovým spínačem, který zajišťuje spolehlivé ovládání a ochranu před suchoběžným provozem. Plovákový spínač je umístěn ve vodní nádrži nebo jiném prostředí a sleduje úroveň vody. Jakmile hladina vody klesne pod určitou předem nastavenou úroveň, plovákový spínač detekuje tento pokles a automaticky vypne čerpadlo.

Integrovaný jemný filtr

Čerpadlo 1764-20 je vybaveno integrovaným a snadno odnímatelným filtrem, který zajišťuje ochranu před ucpáním. Díky tomu je čistění čerpadla opravdu velmi snadné. Filtr efektivně zachycuje nečistoty a zabraňuje jejich pronikání do čerpadla, což prodlužuje jeho životnost a udržuje jeho optimální výkon.

GARDENA 1764-20 4700/2 inox sudové čerpadlo s tělem z nerezové oceli – 4700 l/hod od GARDENA za báječnou cenu 2769 Kč