NAREX CHJ-XXL vyhřívaná bunda Camouflage – vel. XXL

2 290 

NAREX CHJ-XXL vyhřívaná bunda Camouflage – vel. XXL od NAREX za báječnou cenu 2290 Kč

Katalogové číslo: 65_406_041 Kategorie: , , ,
Výrobce:Narex

Popis produktu

Vyhřívaná bunda Narex Camouflage při práci

CHJ-XXL

jpg Tabulka velikostí
  • Hrudník: 68 cm
  • Boky: 67 cm
  • Délka: 88 cm
  • Ramena: 60 cm
  • Hmotnost: 1,53 kg

Vyhřívaná bunda Narex CHJ-XXL v moderním kamuflovaném designu je ideálním doplňkem pro práci v chladném počasí, ale také na běžné nošení během rozličných venkovních aktivit. Bunda z řady Camouflage o velikosti XXL je prodyšná a odolná proti větru a dešti. Je vybavena množstvím vnitřních a vnějších kapes různých velikostí, ventilačními zipy, odnímatelnou kapucí, a také rukávy s praktickými návleky na palec.

Pohodlí při práci za každé situace

Pracovní vyhřívaná bunda CHJ-XXL je vybavena celkem třemi vyhřívacími zónami, které jsou umístěny v oblasti předních kapes a zad. Vyhřívání se provádí pomocí připojené powerbanky prostřednictvím USB konektoru, který je diskrétně umístěn ve vnitřní kapse bundy. Stačí jednoduše připojit powerbanku a zapnout vyhřívání pomocí dotykového přepínače s třemi nastavitelnými úrovněmi (nízká, střední a vysoká).

Nastavitelné vyhřívání podle počasí

Celková doba vyhřívání závisí na kapacitě použité powerbanky a zvoleném pracovním módu. S výběrem vyšší úrovně vyhřívání lze dosáhnout intenzivnějšího a rychlejšího zahřátí, zatímco nižší úroveň je vhodná pro udržení příjemné teploty po delší dobu. Díky této variabilitě si můžete přizpůsobit vyhřívání dle svých potřeb a aktuálních povětrnostních podmínek. Tímto způsobem se můžete ve vyhřívané bundě Narex cítit pohodlně a chráněně v různých klimatických podmínkách, bez ohledu na to, zda jde o mrazivé dny nebo chladné podzimní večery.

Pohodlný materiál a praktický střih

Vybavení softshellová vyhřívané bundy Narex je navrženo s ohledem na praktičnost. Vnitřní a vnější kapsy různých velikostí umožňují snadno uschovat všechny nezbytnosti a nástroje. Ventilační zipy poskytují možnost regulovat teplotu podle vašich potřeb a odnímatelná kapuce zase dává volnost výběru, zda ji použít nebo ne. Rukávy s návleky na palec také poskytují dodatečnou ochranu a pohodlí a lepší fixaci rukou.

Jednoduchá údržba – lze prát v pračce

Pro snadnou údržbu vyhřívané bundy CHJ-XXL je důležité dodržovat správné postupy při praní. Bundu lze bez problémů prát v pračce při teplotě 40 °C, což umožňuje udržet ji v čistotě a svěžesti pro další použití. Před praním je však důležité odpojit a odstranit powerbanku z bundy. Tím zajistíte, že elektronické komponenty nebudou vystaveny vodě a nebudou poškozeny. Dodržováním těchto jednoduchých pravidel pro praní si můžete udržovat vaši vyhřívanou bundu v dobrém stavu a připravenou na další použití.

NAREX CHJ-XXL vyhřívaná bunda Camouflage – vel. XXL od NAREX za báječnou cenu 2290 Kč