BOSCH GWS 12-125 S 1200W úhlová bruska s regulací otáček / KickBack / SoftStart

2 350 

BOSCH GWS 12-125 S 1200W úhlová bruska s regulací otáček / KickBack / SoftStart od BOSCH za báječnou cenu 2350 Kč

Katalogové číslo: 0_601_3A6_020 Kategorie: , ,
Výrobce:Bosch

Popis produktu

Ukázka práce nad hlavou s uhlovou bruskou GWS 12-125 S

GWS 12-125 S

  • 1x antivibrační rukojeť
  • 1x dvoukolíkový klíč
  • 1x upínací matice
  • 1x upínací příruba
  • 1x ochranný kryt

Elektrická úhlová bruska Bosch GWS 12-125 S představuje nejlehčí a neštíhlejší malou úhlovou bruska v této výkonnostní třídě. Nová úroveň poměru mezi silou a velikostí úchopu zajišťuje vyšší výkonnost a ergonomická rukojeť znamená pohodlné ovládání po celý den a usnadnění vaší práce. Oproti starší generaci GWS 9-125 S nabízí nový model až o 20 % vyšší výkon a sníženou úroveň vibrací. Výhodou je navíc také komplexní výbava a praktické funkce, jako regulace otáček, bezpečnostní spojka KickBackControl a systém plynulého rozběhu.

Nejkomplexnější úhlová bruska ve své třídě

Úhlová bruska GWS 12-125 S z řady nářadí Heavy Duty je profesionální nářadí a tomu odpovídá také pokročilá výbava. Úhlová bruska se vyznačuje funkcemi KickBack Control, ochranou proti opětovnému zapnutí, ochranou vůči přetížení, pozvolným rozběhem pro vylepšenou bezpečnost uživatele a antivibrační rukojetí pro pohodlné ovládání při práci. Velkou předností je také 1200W motor, který zvládne konstantní výkon i při větším zatížení.

Štíhlý úchop a regulační kolečko rychlosti

Díky štíhlému úchopu, kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti (2,2 kg) je tento model profesionální úhlové brusky vhodný na všestranné použití nad hlavou, na horizontální, vertikální a vnitřní broušení či dělení kovu. Pro práci s jemnějšími materiály (nerezová ocel) je úhlová buska vybavena regulačním kolečkem pro přesné nastavení výkonu a rychlosti otáček. To umožňuje využít elektrickou flexu na různé způsoby práce s rozličnými materiály.

Nižší vibrace oproti předchozímu modelu

Díky vylepšené konstrukci úhlové brusky GWS 12-125 S je vibrace nářadí oproti předchozímu modelu snížena až o 20 %. Toto vylepšení přináší několik výhod. Zaprvé, méně vibrací znamená méně únavy při dlouhodobé práci. Pracovat s touto bruskou je pohodlnější a méně namáhavé, což zvyšuje efektivitu a snižuje riziko únavových potíží. Za druhé, robustní konstrukce kovové příruby a nižší vibrace přispívají k delší životnosti nářadí.

Pokročilá sada funkcí a bezpečnostních prvků

Profesionální bruska Bosch GWS 12-125 S je vybavena také širokou škálou bezpečnostních funkcí. Jednou z klíčových funkcí je KickBack Control, což je mechanismus, který reaguje na neočekávané zablokování kotouče. Další důležitou funkcí je ochrana proti opětovnému zapnutí. Po vypnutí nářadí z jakéhokoli důvodu, například přerušení napájení, nástroj nepřejde do režimu zapnutí při opětovném připojení napájení. Úhlová bruska disponuje také ochranou proti přetížení. Tato funkce sleduje zatížení a chrání motor před poskožením.

BOSCH GWS 12-125 S 1200W úhlová bruska s regulací otáček / KickBack / SoftStart od BOSCH za báječnou cenu 2350 Kč