BOSCH T 111 C 100mm HCS plátek na hrubé řezy do dřeva Basic for Wood (5 ks)

144 

BOSCH T 111 C 100mm HCS plátek na hrubé řezy do dřeva Basic for Wood (5 ks) od BOSCH za báječnou cenu 144 Kč

Popis produktu

Ukázka řezání dřeva s plátkem T 111 C

T 111 C

  • 5x pilový plátek T 111 C

Pilový list se střídavým ozubením Bosch T111C Basic for Wood je ideálním nástrojem pro přímočaré pily, který vám umožní provádět rovné hrubé řezy do dřeva. Tento pilový list je vybaven frézovanými vybočenými zuby, které jsou vhodné pro řezy, které nevyžadují speciální požadavky. Tato konstrukce zubů umožňuje rychlé řezání.

Plátek z oceli s vysokým obsahem uhlíku

Pilový plátek T 111 C je vyroben z oceli s vysokým obsahem uhlíku, což ho činí vhodným pro řezání měkkého dřeva a neabrazivních dřevořezných materiálů. Ocel s vysokým obsahem uhlíku HCS poskytuje pilovému listu dostatečnou tvrdost a odolnost, aby mohl snadno provádět řezy do těchto materiálů. Tento pilový list je ideální volbou pro různé dřevoobráběcí projekty, jako je například stavba nábytku nebo řezání dřevěných panelů.

Vhodné na rovné hrubší řezy do dřeva

Pilový list Bosch se střídavým ozubením T111C Basic for Wood je ideální pro hrubší řezy do měkkého dřeva a neabrazivních dřevořezných materiálů. Jeho střední rozteč zubů (3 mm) umožňuje řezání měkkých dřevěných materiálů o tloušťce 4 až 50 mm, dřevotřískových desek nebo laťovek.

Standardní upínací stopka tvaru T

Pilový plátek T 111 C je kompatibilní se všemi pilami, které mají upínání do tvaru T. To znamená, že jej můžete snadno použít s vaší existující pilou, pokud tato pila podporuje toto upínání. Tím získáte větší flexibilitu při výběru pilového listu a zajištění, že tento konkrétní pilový list bude dobře fungovat s vaším nástrojem.

BOSCH T 111 C 100mm HCS plátek na hrubé řezy do dřeva Basic for Wood (5 ks) od BOSCH za báječnou cenu 144 Kč