BOSCH GLM 50-27 CG zelený laserový dálkoměr 50m s funkcí bluetooth

5 279 

BOSCH GLM 50-27 CG zelený laserový dálkoměr 50m s funkcí bluetooth od BOSCH za báječnou cenu 5279 Kč

Katalogové číslo: 0_601_072_U00 Kategorie: , , ,
Výrobce:Bosch

Popis produktu

Snadná dokumentace přes Bluetooth s GLM 50-27 CG

GLM 50-27 CG

  • 2x baterie 1,5 V LR6 (AA)
  • 1x ochranné pouzdro
  • 1x nosné poutko

Laserový měřič GLM 50-27 CG nabízí vynikající viditelnost laserového bodu, odolný design a pohodlnou dokumentaci. Jeho zelený laserový bod je ve srovnání s červeným laserem viditelnější, proto je obzvláště vhodný pro měření na velké vzdálenosti ve světlých vnitřních podmínkách. Díky kombinaci konstrukce s certifikací ochrany IP65 a pryžového krytu tlumícího nárazy, vydrží i pád z 1,5 metru i na tvrdý beton, proto je vhodný i do drsných podmínek staveniště.

Vysoká odolnost na staveniště

Laserový dálkoměr GLM 50-27 CG je vybaven pouzdrem z ABS se stabilizačními žebry a pryžovým krytem tlumícím nárazy, jakož i mimořádně odolný displej se silikonovou klávesnicí odolnou proti roztržení. Přístroj tak zůstane nepoškozený i po pádu na beton z výšky 1,50 metru, přičemž díky certifikaci IP65 je spolehlivě chráněný i proti tryskající vodě a prachu.

Přehledné uživatelské rozhraní

Měřící přístroj Bosch lze ovládat bez námahy a přesně, a to i v pracovních rukavicích. Jednotlivé funkce lze pohodlně volit pomocí výběrového kolečka. Nově integrované animace navíc poskytují pomoc při všech měřicích funkcích již od prvního použití. Patří sem například funkce Stake Out, která umožňuje velmi rychle měřit a označovat stejné vzdálenosti.

Lépe viditelný zelený paprsek

Model GLM 50-27 CG je oproti levnější variantě (s “C” nakonci) vybavený technologií zeleného paprsku, která výrazně vylepšuje viditelnost laserového bodu, zejména na světlých místech, například při montážních pracích před velkými okenními plochami v betonových nebo ocelových rámových konstrukcích.

Přenos dat do aplikace a cloudu

Přístroj přenáší své výsledky prostřednictvím integrované funkce Bluetooth do nové aplikace MeasureOn, kde je lze digitálně zpracovat prostřednictvím chytrého telefonu. Tím se eliminují chyby, které se mohou vloudit při ručním přenosu dat. Data lze navíc sdílet i externě přes PDF, například s majitelem stavby a ukládat do cloudu pomocí Bosch ID.

BOSCH GLM 50-27 CG zelený laserový dálkoměr 50m s funkcí bluetooth od BOSCH za báječnou cenu 5279 Kč