BOSCH AdvancedShear 18V-10 (bez aku) jednoruční aku nůžky na keře a trávu Kompletní Battery set | aku 18 V + nabíječka ZDARMA

2 466 

BOSCH AdvancedShear 18V-10 (bez aku) jednoruční aku nůžky na keře a trávu od BOSCH za báječnou cenu 2466 Kč

Katalogové číslo: 0_600_857_001 Kategorie: , ,
Výrobce:Bosch

Popis produktu

Speciální akce!

Získejte dárek zdarma ke každému označenému produktu, který je dodáván bez akumulátoru!

Battery Set PBA 18V 2,5 Ah + AL 18V-20 W

Nyní obdržíte jako dárek Bosch Battery Set PBA 18V 2,5 Ah + AL 18V-20 W zdarma! Systém POWER FOR ALL od značky Bosch je revolučním průlomem, který vám přináší neomezenou flexibilitu. Jeden jediný 18V akumulátor pohání až 100 různých druhů nářadí pro domov, zahradu i domácnost. Od šroubováků po sekačky na trávu, získáte maximální výkon a ušetříte starosti s různými bateriemi.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a získejte dnes svůj Bosch Battery Set zdarma!

Ukázka zkracování keřů s AdvancedShear 18V-10

AdvancedShear 18V-10

  • 1x lišta na keře (délka 20 cm)
  • 1x lišta na trávu (šířka 10 cm)

Všestranné akumulátorové nůžky Bosch AdvancedShear 18V-10 se ovládají pouze jednou rukou a nabízí nože na tvarování a údržbu či začišťování okrajů a zastřihování. Díky akumulátoru 18V POWER FOR ALL přináší nejvyšší pracovní výkonnost ve své třídě. Patentovaný antiblokovací systém a švýcarské dvojité nože zaručují úžasnou přesnost a nepřetržité řezání i silných větví bez záseků. Nabízená varianta aku nůžek je dodávaná bez akumulátoru a nabíječky – lze dokoupit v rámci nabídky příslušenství 18V Power for ALL.

Rychlá výměna nástavcu Multi-Click

Díky inovativnímu systému Multi-Click od firmy Bosch je výměna nožových nástavců opravdu jednoduchá a rychlá. Stačí jediné kliknutí a výměna nožů je hotová. Tento revoluční systém umožňuje uživatelům rychle a bez námahy měnit nože na svých nástrojích. Už se nemusíte zabývat složitými postupy, šroubováním nebo používáním nářadí. Stačí jednoduše kliknout a nože se snadno uvolní nebo připojí k nástroji.

Účinný antiblokovací systém na větší větve

Díky antiblokovacímu systému od firmy Bosch lze s nůžkami AdvancedShear 18V-10 stříhat i silnější větve bez přerušování a bez zaseknutí nože. Tento systém je navržen tak, aby zabraňoval zablokování nože při řezání. Při práci s většími a pevnějšími větvemi se často může stát, že se nůž zasekne a řezání se zastaví. Antiblokovací systém předchází tomuto problému tím, že udržuje nože v pohybu a umožňuje plynulé a nepřerušované řezání.

Kvalitní nože a čepele broušené diamantem

Přesné a čisté řezy jsou zajištěny díky laserem řezaným a diamantem broušeným nožům, které jsou speciálně navrženy pro rychlé stříhání živých plotů, trávy a křovin. Nože broušené diamantem zajišťují vynikající ostrost a trvanlivost. Diamantové broušení přináší výhody v podobě extra tvrdosti a odolnosti nožů. To znamená, že nože jsou schopny snadno a efektivně stříhat i husté a odolné materiály, jako jsou silné větve nebo hustý porost.

Jasný přehled o stavu nabití akumulátoru

Pro práci bez přerušování a jasný přehled o stavu nabití akumulátoru akumulátorových nůžek Bosch je k dispozici indikátor stavu nabití, který zobrazuje úroveň nabití akumulátoru. Tento praktický indikátor vám umožňuje snadno sledovat, kolik energie zbývá v akumulátoru, abyste věděli, kdy je čas na jeho nabíjení. Díky tomu se můžete plně soustředit na svou práci, aniž byste museli obávat se neočekávaného výpadku napájení.

Nadstandardní záruka Bosch (až 36 měsíců)

Při zakoupení zahradní techniky od výrobce Bosch máte možnost prodloužit standardní záruku až na 36 měsíců, oproti běžným 24 měsícům. Tento prodloužený záruční program je k dispozici pro aku nůžky AdvancedShear a další zahradní nástroje. Pro získání prodloužené záruky je jednoduchý postup. Stačí do 4 týdnů od data nákupu zaregistrovat svoje aku nůžky na oficiálních stránkách Bosch DIY.

BOSCH AdvancedShear 18V-10 (bez aku) jednoruční aku nůžky na keře a trávu od BOSCH za báječnou cenu 2466 Kč